+31 55 200 2999

Ma-Vr: 9:00 - 17:00 | Storingsdienst 24/7 bereikbaar

TEMPERATUUR ZIT IN ONS DNA

WE CREATE TEMPERATURE

Totaalpartner voor renovatie en nieuwbouw

Klimaatbeheersing is de meest efficiënte manier om een gebouw te verduurzamen. Als betrouwbare bouwpartner met technische engineers helpen wij onze klanten van concept fase tot turn key opgeleverd project.  

Klimaatoplossingen op maat

Gedegen advies vanuit ons kenniscentrum voor een klimaatinstallatie en in-house enginering. Voor iedere klimaatvraag hebben onze adviseurs een antwoord.  

Technische dienstverlening zit in ons DNA

Onze kracht zit in onze mensen. Ons kenniscentrum speelt hier een centrale rol in de opleiding en ontwikkeling van alle medewerkers. Als familiebedrijf stimuleren wij iedere medewerker zich door te ontwikkelen.

Technische verduurzaming
onroerend goed

Onroerend goed verduurzamen met een innovatieve installatie? Daar komt wel het een en ander bij kijken. Klimaatinstallaties worden door onze koeltechnische ingenieurs op maat ontworpen en geplaatst door eigen ervaren monteurs.

Kennisgedreven engineering

Door innovatie en techniek voorop te zetten zijn onze engineers elke dag bezig om vooroplopende installaties te ontwerpen door de klantbehoefte voorop te zetten. 

Ervaren projectbegeleiding

Samenwerking en planning zijn de sleutel tot een succesvol project. Focus op lange termijn relaties, betrouwbaarheid en een netwerk van partners zien wij als cruciaal onderdeel van onze dienstverlening. Van projectbegeleiding tot het service & onderhoud van onze installaties wordt alles in-house 

STORING? ONZE SERVICEDIENST IS 24/7 BEREIKBAAR OP : +31 55 200 2999

Service & Onderhoud

Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK